6 Ocak 2010 Çarşamba

Forum Sorunları ::.

Forum, elektronik ortamda yaratılmış bir tartışma platformu ve paylaşım sistemidir. Forumların atası ziyaretçi defterleridir. Daha sonra mesaj panoları ortaya çıkmış ve en son olarak günümüzdeki Forum halini almıştır. Forum alanına girildikten sonra ilgili kategori seçilir ve bu kategori bağlı olarak;
  • Yeni bir konu başlığı yaratılır. Yaratılan konu başlığına diğer kullanıcılar yorumlarını (cevaplarını) yazarak fikirlerini beyan ederler.
  • Hali hazırda bulunan bir konu başlığı veya tartışma konusu üzerinde fikirlerinizi sunabilir. Yada o konu hakkındaki düşüncelerinizi sunabilirsiniz.

 Yani kısaca forum da bilgi alışverişi yapabilirir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.Ama tabi bu forumun suyunun yönüne akdığınız zaman böyle.Değilse görüşlerinizi belirtemiyor paylaşımlar yapamıyorsunuz.
Bunun nedenide forum yetkililerinden kaynaklanıyor.Forum paylaşımını düşünce paylaşımı ,bilgi alışverişi yerine kendi çöplüğü gibi görüp;burda ötecek bir horoz varsa oda forum yetkilileridir anlayışı.

Foruma yazı yazıyorum yok niye yazdın,bu ne biçim üslüp sen nerelisin,der gibi konuşmalar geçiyor.

Resim paylaşıyorum ;yok bunu herkes bulur niye ekledin bize ne faydası var deniliyor..

Tamam anlıyorum ; peki ozaman forum ne için var.Kendin çal kendin oyna hesabı..Gülermisin ağlarmısın hesabı..

Birde şunu anladım gerçek arıcıların dediğim forumda yeri yok..Çünkü sanal arıcılar dünyasının şovmenleri ; gerçek arıcıları bu dünyada istemiyorlar.

Popüleritelerinin azalacağından korkuyorlar sanırım..:)


Silinen Konu Başlıklarım:

  • Ana arı üretiminde kullanıcak larva; resimli:

  • Ana arı İşaretleme ; resimli:

  • Arı İğnesi ; Mikroskobik görünüm.:

  • Mum sıkma aparatı ; resimli :
  •  
  • Forum yetkililerinin dikkatine:)

  • Son silinen yazımda budur;

forum yetkilisine cevaben;


Size de benden bir tavsiye ; her suyun akış yönünü siz belirleyemezsiniz ben akacağım yeri kendim seçerim ; ve buna kimsenin müdahale  etmesine izin vermem.


Mesele paylaştığım şeyler değil yani ; suyumun yönünün size doğru akmaması.! Ama sanmayın ki bir gün akıcak ! Hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü.


Birde siz benim üslubumdan çok ilk önce kendi üslubunuzu gözden geçirmelisiniz.Çünkü yazdığınız yazılara bakıyorum ; her  konuyu en iyi ben bilirim havası var.


Her neyse forum sizin, kuralları da siz koyduğunuza göre bize forum kurallarına uymak düşer.RESİM PAYLAŞMA ARKADAŞ DENİLİYORSA PAYLAŞMAYIZ BİTTİ.




1 yorum:

Mustafa Turgut dedi ki...

Forumla ilgili tüm düşüncelerinize katılıyorum. Bende sizin gibi bir forumzedeyim, malesef..
Burası türkiye,ve anlayışlar kolay değişmeyecek anlaşılan. Asker kafalı Admin'ler olduğu sürece forumlardaki afarozlar ve darbeler biteceğe benzemiyor anlaşılan.
Bırakın onlarda egolarını bu sanal alemin nimetlerinden çıkarsınlar..

ARI NAKİLLERİ

İzleyiciler